At tro på en der fortæller om fremtiden: Fordele og ulemper

Livet er en rejse til det ukendte. Vi aner ikke, hvad fremtiden kan bringe. Dette problem give folk grund til at lede efter måder og midler til at kigge ind i fremtiden. Hos os bliver medfødt nysgerrig, kan nogle endda gå til det punkt at bruge hvilken som helst midler, der ville hjælpe os med at give et håb om fremtiden eller vejledning til at udholde de nuværende strabadser. Det er her spådomskunsten kommer ind. De kan give vejledning at afværge negative ting i at ske, og kan også indgyde folk til at håbe på noget bedre. Og derfor konsultere mange mennesker spåmænd.

Generelt stereotype som kvinder iført turban bundet om deres hoved, siddende ved et bord, hvor der ligger tarot kort og en krystalkugle, spåmænd har et billede til deres usædvanlige tarot læsning og synske evner. I dag kan mange mennesker finder det absurd at tro på dem, der er stadig flere der stoler på dem til at forudsige deres skæbne. Det er derfor, det er nødvendigt at kende fordelene og ulemperne ved at tro på spåmænd. Så hvad kunne være fordelene og ulemperne ved at tro på dem?

Fordelene

For de fleste børn og teenagere, som stræber efter at definere deres egen individualitet, så er det for eksempel godt at vide, at nogle stjerne i himlen har faktisk betydning om hvilken slags person, de vil blive, og alt, hvad de skal gøre, er at følge den. Dette ideal kan hjælpe dem har et positivt syn på fremtiden, som kan gøre at de har mindre følelser af angst om det ukendte.

Desuden er der for dem, der har betydelige problemer, kan spåmænd give dem viden (dog ikke altid sand), men under alle omstændigheder kan få dem til at føle sig mere sikker, vel vidende, at den allerede er forudsagt i deres stjerne eller nogle kort. Det giver dem tryghed (dog nogle gange falsk tryghed), at alt er godt. Dette vil igen hjælpe dem med at reducere deres stressniveau og deres angst.

Ulemperne

Som sagt et stykke tid siden, ja, det kan give dem viden, men så er der en større sandsynlighed for, at det er falsk. Det samme gælder for deres følelse af sikkerhed, da det også kunne være en falsk følelse af sikkerhed. En falsk er stadig en falsk. Desuden kan det opmuntre folk til at være dovne, da stjernerne allerede har forudbestemt deres skæbne, og de gør måske ikke noget for at trives i en mere realistisk måde.

Alligevel kan man ikke benægte den indflydelse spåmænd har på dem, der vove. Trods alle disse tvivl om deres troværdighed, bygger på spåmænd er ikke en tåbelig handling. Det hele er et spørgsmål om valg. Deres forudsigelser kan enten holde et glimt af sandhed eller en masse af falsk formodninger, ingen ved det. Men om de er troværdige eller ej, er det stadig op til os at dechifrere. De har måske været med det at gøre os rige, men i sidste ende, er det os selv der har gjort det. Vores skæbne er stadig op til os, vores erfaringer, vores handlinger, og vores måde at finde den rette spirituelle vej, kan hjælpe os med at guide os mod en bedre fremtid.

För spådommar online kontakta oss på spåonline.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Name *
Email *
Website