Hvad kan man forvente fra en irsk spåkone?

Med deres rige romanske sigøjner arv er der ikke så mærkeligt nogle af de bedste åndelig vejledning kommer Emerald Isle

  • Medium forbindelse med åndeverdenen

Det er blevet sagt, at “Alle medium er synske endnu ikke alle synske er medium” Et medium forbinder en person til en elsket efter døden. De arbejder på et langt højere åndeligt niveau og gennem deres evne til få en link med åndeverdenen de kan hjælpe de efterladte affinde sig med deres tab og komme videre i en mere positiv sindsstemning. De kan viderebringe beskeder fra den åndelige verden og bringe trøst til mennesker, der har en følelse af tab eller har brug for afslutning.

  • Synsk – rette ind på din energi

En synsk er i stand til at stille ind i dig, din energi, den aura, der omgiver dig, og de ting, der foregår i dit liv. Adspurgt et specifikt spørgsmål og den synske kan fokusere på det omgivende energi, og så give den person strategier for at overvinde eller ændre en situation i deres liv. Der er mange metoder en synsk kan bruge til divination herunder, kiromanti, en krystalkugle, runer eller endda the blade. Finde en spåkone på SynskOnline.dk

 

screenshot_1607

 

  • Tarot kort

Den Tarot er en populær metode i spådomskunst, det blev første gang nævnt i historien i det 15. århundrede som et italiensk kortspil, flotte kort blev bestilt af velhavende mæcener og en af de tidligsteVisconti-Sforza er her stadig i dag. Ved det 18. århundrede, fandt kortene også anvendelse som en form for divination af forskere i det okkulte og de moderne betydninger er stort set den samme.

Der er ingen endegyldige antal kort i en tarot kort, selvom den sædvanlige er 78, og de kan være baseret på en række emner; dyr, fantasy, vampyrer osv. De mest populære kort i USA er Rider Waite kort, lavet i 1909 af A. E. Waite.

Dækket består af store arcana eller billedkort som nummer 22 og udgør en vigtig begivenhed eller væsentlig ændring i ens liv. Små arcana er inddelt i fire kategorier. I modsætning til en standard kort, hvor spar, kløver, hjerter og ruder er erstattet af tryllestave, kop, sværd, og pentagram.

  • Tryllestave er forbundet med energi, kreativitet, passion, ideer og karriere.
  • Kopper er forbundet med følelser både positive og negative, så når disse kort er fundet i en læsning, refererer det til spiritualitet, romance, kærlighed, lykke og relationer.
  • Sværdet ville være spar i et normalt spillekort. Dette er det mest magtfulde kort, da det er forbundet med magt, konflikt, intellekt, og kamp.
  • Pentagram er forbundet med den fysiske verden, materiel velstand, ejendele, sundhed

Alle kort har forskellige betydninger afhængigt af kortets placering og udlægning som der er mange variationer af.

I dagens moderne samfund er der flere muligheder end nogensinde for at få en personlig læsning af hvilken som helst metode du foretrækker. Online, telefon selv via SMS, der er flere måder, du kan nå ud og modtage åndelig vejledning.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Name *
Email *
Website