Hjemsøgelse

Nogle af det svære er at forklare forekomster eller begivenheder, der involverer overnaturlig kraft i form af person, sted, dyr eller ting der kommer ind under paranormale begivenheder. Disse paranormale begivenheder er svære at forklare med almindelige ord. For at studere disse paranormale fænomener har en separat retning af undersøgelse udviklet sig, kaldet parapsykologi. Hjemsøgelse er en sådan paranormal aktivitet, der hovedsagelig involverer ånde fra fortiden. Parapsykologien har yderligere opdelt efterspørgslen i fire forskellige dele.
Disse omfatter: –

  1. Dæmonisk hjemsøgelse
  2. Intelligent hjemsøgelse
  3. Poltergeisthjemsøgelse
  4. Resthjemsøgelse

Dæmonisk hjemsøgelse
Dæmonisk hjemsøgelse er den mest dødelige blandt alle. I denne form forsøger djævelens ånd at overvinde menneskelig individ. I starten ser det ikke ud til at være meget truende, men som tiden går fremstår dæmonens ånd som en stærk vildfarende onde ånd.
Alt det dårlige starter med at ske for den enkelte, endda fysisk angreb kan ske. Ond ånd ødelægger alt det gode og tager kontrol over den berørte persons vilje. For at løse dæmonisk hjemsøgelse er specialist påkrævet, som har erfaring med at håndtere sådanne negative energier. På et tidspunkt forsøger djævelen at lade som den ikke er til stede, men vil fortsætte med at skade de elskede af det besatte individ.

Intelligent hjemsøgelse
Som navnet antyder i intelligente hjemsøgelse, kan ånderne kommunikere i den fysiske verden. Dette er den traditionelle hjemsøgelse. Skønt denne form for spøgelse ikke er skadelig, men denne ånd kan flytte objekt fra et sted til et andet, det kan skjule ting og til tider kan de tale med menneskene. I denne hjemsøgelse er hovedmotivet for ånden at få opmærksomhed og kommunikere deres budskaber. Intelligent hjemsøgelse skyldes for det meste de uforudsete forhold eller overflødig kærlighed til deres kære.

Poltergeisthjemsøgelse
Polter er det tyske ord, der betyder “støj”. Poltergeisthjemsøgelse er virksomheder med forstyrrende lyde, bevægelige genstande, genstande kan smides eller skjules, til tider indberettes også fysisk angreb og forstyrrelser i elektroniske enheder. Denne form for hjemsøgelse begynder som et spil, men langsomt stiger intensiteten til et øjeblik, at hjemsøgelsen bliver farligere.

Ræsthjemsøgelse
Dette er den mest almindelige form for hjemsøgelse. Det involverer normalt ingen ånd, men det er mere sandsynligt, at der er rester af tidligere, og hermed forbundne minder. Ligesom enhver tragisk begivenhed, der kan være forbundet med en bestemt person eller et sted. Denne scene eller billede af personen fortsætter med at komme som en opfattelse. Disse observationer kan være på et bestemt tidspunkt. Disse er som en indirekte kommunikation og det meste ufarligt.