Livssti-nummer og Tarotkort er nok til at ændre dit liv!

Livssti-numre er en slags numerisk mønster i vores liv, de hjælper os at forstå, hvem vi egentlig er. Dette numeriske mønster hjælper os med at forstå, hvad vi inderst inde er! Spirituelle vejledere siger, at hvis vi forstår disse numeriske mønstre, så kan vi let forstå verden.

Med enkle ord kan enhver, ved hjælp af en simpel ligning opdage deres Livssti-nummer, et encifret tal, der påstås at afsløre, hvem du er, dine dybeste værdier og de udfordringer, du muligvis kommer til at møde.

Med enkle ord kan enhver ved hjælp af en simpel ligning opdage deres Life Path-nummer, et encifret tal, der siges at afsløre, hvem du er, dine dybeste værdier og de udfordringer, du muligvis skal stå over for.

For eksempel, hvis du blev født den 5. juli 1989, skal du først identificere de separate værdier for dagen, måneden og året: Juli er den syvende måned, så tallet er syv. Din fødselsdag er naturligvis fem. Endelig kan dit fødselsår reduceres til et enkelt tal ved at lægge dets cifre sammen (1+9+8+9 = 27) og derefter tilføje denne sums cifre sammen (2+7 = 9). Så du har nu tre tal, du skal tilføje sammen (7+5+9 = 22) og endnu en sum at reducere (2+2 = 4). Husk altid, at dit livssti-nummer vil være et encifret tal fra 1 til 9.

Tarotkort

Tarotkort består af 78 kort. De første 22 kort er den store Arkana. Disse kort har symbolske betydninger i forhold til den materielle verden, det intuitive sind og forandrings-områder. De resterende 56 kort er den lille Arkana og er opdelt i fire grupper: Stave, Bægre, Sværd og Mønter.

Tarotkortene og livssti-numrene er forbundne med hinanden. Vi kan alle let forstå os selve, hvis vi forstår forbindelsen mellem Tarotkort og livssti-numre.

Deres forbindelse er meget nem at forstå. Hvert livssti-nummer har sit eget Tarotkort, der afslører alt om dig. Her vil vi vise Tarotkortene og de forbundne livssti-numre, så du nemt kan finde dig selv:

Livssti nummer 1 er forbundet med Tryllekunstneren

Du er en optimistisk go-getter, der udstråler tillid og har naturlig kraft og autoritet.

Livssti nummer 2 er forbundet med Ypperstepræstinden

Din kerne er magi og mystik. Der er meget, du skal udforske dig selv.

Livssti nummer 3 er forbundet med Kejserinden

Du er som kejserinden, du tror på at leve livet fuldt ud.

Livssti nummer 4 er forbundet med kejseren

Pålidelig, flittig og sjældent påvirket væk fra din overbevisning, du er den klassiske kejser.

Livssti nummer 5 er forbundet med Hierofanten

Visdom er din specialitet ligesom Hierofanten.

Livssti nummer 6 er forbundet med De elskende

Dine relationer er ikke prioritet nummer et, du vil sandsynligvis se verden på en fantastisk måde, og dit liv vil ofte få et par serier af hårde valg.

Livssti nummer 7 er forbundet med Vognen

Vogn-personen er en, der ryster og flytter tingene, og det betyder, at du kører med fuld gas fremad, med enhver indsats til alt, der fanger din interesse.

Livssti nummer 8 er forbundet med styrke

Du er en person, der udstråler styrke på en stille og selvsikker måde, som gør dig til en inspiration for mennesker omkring dig.

Livssti nummer 9 er forbundet med Eremitten

Ligesom Eremitten er du mere klog end dine år viser, og du betragter verden med et unikt perspektiv.

Så tjek dit livssti-nummer og dit Tarotkort for at møde din sande natur.